Over mij

Mijn naam is Ben Lemmens, ik ben 36 jaar en ben woonachtig in Doetinchem. Ik ben gelukkig getrouwd en trotse vader van een dochter van 7 jaar en 2 zoons van 5 jaar.

In 2000 ben ik in aanraking gekomen met één van de leukste dingen, het maken van websites en webapplicaties. Wat ooit begon als hobby is uitgegroeid tot een beroep.

In april 2007 ben ik naast mijn studie Embedded System Engineering begonnen met het bedrijf Ben Lemmens Design. Het bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van onder andere websites en webportals voor bedrijven en particulieren.

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heb ik het bedrijf voort kunnen zetten naast een vaste baan als Embedded System Engineer bij Inspiro BV in Arnhem. Op 1 januari 2020 heb ik na ruim 10 jaar, met veel plezier gewerkt te hebben, afscheid genomen van Inspiro BV en ben ik als Embedded System Enigneer aan de slag gegaan in Doetinchem bij IF-Adamas. Ook naast mijn baan bij IF-Adamas blijft Ben Lemmens Design voortbestaan.