Over mij

Mijn naam is Ben Lemmens, ik ben 38 jaar en ben woonachtig in Doetinchem. Ik ben gelukkig getrouwd en trotse vader van een dochter van 10 jaar en 2 zoons van 8 jaar.

In 2000 ben ik in aanraking gekomen met één van de leukste dingen, het maken van websites en webapplicaties. Wat ooit begon als hobby is uitgegroeid tot een beroep.

In april 2007 ben ik naast mijn studie Embedded System Engineering begonnen met het bedrijf Ben Lemmens Design. Het bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van onder andere websites en webportals voor bedrijven en particulieren.

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heb ik het bedrijf voort kunnen zetten naast een vaste baan als Embedded System Engineer bij Inspiro BV in Arnhem.

Op 1 januari 2020 heb ik na ruim 10 jaar, met veel plezier gewerkt te hebben, afscheid genomen van Inspiro BV en ben ik als Embedded System Engineer aan de slag gegaan in Doetinchem bij IF-Adamas.

In 2022 ben ik gevraagd om over te stappen naar het moederbedrijf CAD2M, waarvoor ik al enige tijd achter de schermen betrokken ben geweest bij een aantal projecten, om aan de slag te gaan als Application Consultant. Hierbij help ik bedrijven op het gebied automatisering door middel van DriveWorks, SOLIDWORKS en aanverwante applicaties en/of (maatwerk) software oplossingen. Vanuit deze baan ben ik tevens af en toe nog betrokken bij de werkzaamheden van IF-Adamas.

Ook naast mijn baan bij CAD2M blijf ik vanuit Ben Lemmens Design websites en applicaties ontwikkelen en bied ik website onderhoud voor bedrijven en particulieren.