Online portal ontwikkeling

Of je nu een app wil laten maken, een online klantenportal nodig hebt of een database voor je administratie wil opzetten. Ben Lemmens Design ontwikkelt gebruiksvriendelijke maatwerk systemen die voldoen aan jouw wensen!

Online portal

Een online portal kan helpen bij het verzamelen en inzichtelijk maken van data. Denk hier bijvoorbeeld aan een gebruiksvriendelijk urenregistratiesysteem voor personeel dat op locatie aan verschillende projecten werkt.

Maatwerk

Een online portal is doorgaans maatwerk. Jouw eisen en wensen worden besproken. Er wordt gekeken naar wat er mogelijk nu al is en beter kan. Aan de hand daarvan wordt een voorstel gemaakt dat uitgewerkt kan worden tot een volwaardig systeem.

Samen komen we tot het gewenste resultaat!

Gebruiksvriendelijk

Het systeem dient eenvoudig in gebruik te zijn en indien gewenst responsive opgebouwd te worden zodat het op verschillende schermformaten goed leesbaar en bruikbaar is.

Afhankelijk van de benodigde functionaliteit kan gekozen worden voor een webapplicatie, een speciale app voor smartphone/tablet (native app) of eventueel beide.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Vul onderstaand contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op!